Loading

Trainee för att bli produktionstekniker för framtidens produktion

Om Kitron

Kitron, som är Skandinaviens ledande EMS företag, arbetar med utveckling, industrialisering och tillverkning av elektronik för ledande företag inom marknadssegmenten offshore/marin, medicinsk utrustning, försvar/aerospace, energi/telekom och industri. Företaget har verksamhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina och USA. Kitron omsätter närmare 2,6 miljarder NOK och har ca 1700 anställda.

Jönköping

Senast 2019.08.30

Låt oss forma framtiden för elektronikproduktion!

Kitron AB befinner sig för närvarande på en spännande tillväxtresa. Därför behöver vi utöka vår verksamhet och söker nu nya medarbetare till Jönköping!

Kitron AB erbjuder en positiv, utmanande och inspirerande arbetsmiljö. Kitron AB präglas mycket av ansvarstagande där våra anställda tar ansvar för sina uppgifter och bidrar när de deltar i projekt eller team. Kitron AB erbjuder sina kunder kunskaper och resurser inom komponentteknik, industrialisering och tillverkning - det innebär att vår verksamhet drivs av våra medarbetares kompetens. Vi strävar efter att säkerställa att våra anställda utvecklas tillsammans med utvecklingen av vår verksamhet.

Vi anser att arbetsplatsen bör vara en miljö där alla kan vara med och bidra. Kitron Group har verksamhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina och USA. Detta ger alla våra anställda möjligheter att arbeta i olika kulturer och med människor i olika positioner. Vi uppmuntrar gränsöverskridande lagarbete och kunskapsdelning.

Vi söker dig som vill utvecklas och har en teknisk utbildning i grunden. För att trivas i rollen har du förmåga att skapa goda relationer, gillar utmaningar och problemlösning.

Om du är intresserad, kontakta oss för mer information och hur det är att vara en del av Kitron-teamet!

Ansökan

Välkommen med din ansökan via vår hemsida. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor kontakta Maria Sjöblom, Teknikchef 076-1050853

 

 

Join our team!

If you are interested in this position, please send your CV.